Micro-Meso therapie: bouwen aan een stralende huid!

Micro-Meso therapie wordt ingezet als het gaat om huidverbetering. Denk aan: rimpelvermindering, vale (rokers)huid, minder pigmentatie en de aanpak van huidverslapping in het gezicht en/of hals en/of décolleté.

Met het ouder worden, wordt er minder collageen aangemaakt en ontstaan er rimpels. Ook kan de huid gaan hangen. Gelukkig kunnen we er iets aan doen om onze huid zo lang mogelijk mooi en strak te houden.  

Met een Micro-Meso behandeling krijgt de huid onmiddellijk een "boost", omdat gezonde nutriënten direct worden gebracht. Dit gebeurt met een micro-naaldje, net onder de oppervlakte van de huid. Deze voedingsstofjes komen direct ter plaatse en activeren de huidcelvernieuwing in de huid. De huidcellen gaan vervolgens beter functioneren. De huid zal er dan jonger en stralender uitzien.

Bij deze behandeling wordt gewerkt met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten die lichaamsvriendelijk zijn; deze worden op termijn weer volledig door het lichaam afgebroken. Het is dus iets anders dan botox en fillers.

Micro-Meso is een zeer gezonde methode. Bovendien is het ook een zeer veilige methode en is de behandeling nagenoeg pijnloos. Het is zeer zeker aan te raden als een kuurbehandeling.

Werkwijze: Uw huid wordt optimaal voorbereid op de micro meso behandeling met een uitgebreide gezichtsbehandeling: reiniging, gezichtsmasker en voorbereidende gezichtsmassage. Daarna volgt de Micro-Meso behandeling. De voedingsstoffen zullen dan nóg beter door uw huid worden opgenomen. De behandeling duurt in totaal plm. 75 minuten. Lees onder het filmpje verder over de voordelen en tarieven.

Voordelen Micro-Meso behandeling   

  • zeer krachtige anti-oxidant
  • stimuleert de aanmaak van collageen en versterkt de collageenvezels
  • verbetert de celstofwisseling
  • hydrateert: zorgt voor een perfecte vochtbalans (hoe beter de hydratatie, hoe minder  expressielijntjes).
  • verhoogt de spiertonus: een stevigere huid, minder afhangende mondhoeken
  • verbetert grauwe huid
  • voorkomt verlies aan collageen
  • verzacht rimpels van neus-lippenplooi
  • verzacht expressie lijntjes bovenlip en lijntjes rondom de ogen 

Met een Micro-Meso behandeling krijgt uw huid een echte "boost" en wordt deze direct in optimale conditie gebracht. Dit effect behoudt uiteraard enige tijd aan. Voor een langdurig resultaat wordt een kuur aanbevolen.

Tarieven Micro-Meso behandeling bij Jolita SkinCare in Apeldoorn

Voorafgaand aan een Micro-Meso behandeling vindt een intake-gesprek plaats om verwachtingen en eventuele contra-indicaties te bespreken. Indien een Micro-Meso behandeling bij Jolita SkinCare start, wordt het bedrag van de intake gerestitueerd.

Intake gesprek Micro-Meso: EUR 35,00

  - restitutie bij 1e behandeling

Micro-Meso gezicht/hals/décolleté: EUR 125,00   - per behandeling (1x)
Micro-Meso kuur van 3 behandelingen EUR aanvraag    - korting bij 3e 
Micro-Meso kuur van 5 behandelingen EUR aanvraag    - korting bij 5e
Micro-Meso kuur van 6 behandelingen EUR aanvraag    - korting bij 6e
Micro-Meso kuur van 8 behandelingen EUR aanvraag    - korting bij 8e
Micro-Meso anti-hairloss* EUR 110,00

  per keer (aantal behandelingen
  wordt besproken in de intake)

* Een anti hairloss behandeling geeft stimulans tot nieuwe haargroei bij haaruitval. Haarfollikels worden gevoed, versterkt en verstevigd. Eenmaal uitgevallen haren kunnen door de micro mesotherapie echter niet worden teruggebracht!

Een Micro-Meso huidkuur 

In een kuur is het van belang dat de behandelingen op elkaar aansluiten en wekelijks, of om de twee weken worden gepland. 

Als u besluit een kuur halverwege stop te zetten dan worden de kosten van de bestelde serums bij u in rekening gebracht. De reden is dat wij aangebroken serums niet lang kunnen bewaren. Dit is vanwege veiligheids- en hygieneredenen.
Ons standpunt is om te werken met zo vers mogelijke huidproducten om een optimale werking te kunnen garanderen. Ook is er geen risico dat er verouderde stoffen in uw huid worden gebracht. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit bieden van onze producten en diensten die u van ons mag verwachten.

Voor het eventueel in rekening moeten brengen van deze kosten vragen wij uw begrip. In de meeste gevallen zal het verzetten van afspraken echter geen probleem opleveren. Van onze kant proberen wij er alles aan te doen een nieuwe afspraak in te plannen binnen de houdbaarheidstermijn van het serum. 

 

 Jolita SkinCare B.V.
Gardenierslaan 3
7314 CS Apeldoorn
Tel: 06-51256561

© 2018 - 2022 Jolita SkinCare | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel