Micro-Meso therapie: bouwen aan een stralende huid!

Onze huidcellen hebben voeding nodig om de huid te laten stralen. Krijgt onze huid niet de juiste bouwstoffen, dan zal de huid er minder fraai uitzien en bovendien sneller verouderen.

Met een Micro-Meso behandeling worden actieve werkstoffen in de huid ingebracht. De huid krijgt onmiddellijk een "boost" aan gezonde bouwstenen zodat deze wordt geactiveerd om te werken aan celvernieuwing. Gezonde cellen zorgen voor een stralende huid.

Bij een Micro-Meso behandeling wordt  gekeken naar wat voor uw huid de beste mix is aan actieve werkstoffen. Er wordt gewerkt met natuurlijke ingrediënten die lichaamsvriendelijk zijn; deze worden op termijn weer volledig door het lichaam afgebroken.

Micro-Meso is dus een zeer gezonde methode. Bovendien is het ook een zeer veilige methode. Met een micro-naaldje worden actieve werkstoffen net onder de oppervlakte van de opperhuid ingebracht. Op deze manier wordt er minimale schade aan uw huid toegebracht. Bovendien is de behandeling nagenoeg pijnloos.

Micro-Meso behandelingen zijn geschikt voor de aanpak van huidverbetering van het gezicht, décolleté en hals.

Voordelen Micro-Meso behandeling bij Jolita SkinCare in Apeldoorn

  • zeer krachtige anti-oxidant
  • stimuleert de aanmaak van collageen en versterkt de collageenvezels
  • verbetert de celstofwisseling
  • hydrateert: zorgt voor een perfecte vochtbalans (hoe beter de hydratatie, hoe minder  expressielijntjes).
  • verhoogt de spiertonus: een stevigere huid, minder afhangende mondhoeken
  • verbetert grauwe huid
  • voorkomt verlies aan collageen
  • verzacht rimpels van neus-lippenplooi
  • verzacht expressie lijntjes bovenlip en lijntjes rondom de ogen 

Met een Micro-Meso behandeling krijgt uw huid een echte "boost". Uw huid wordt direct in optimale conditie gebracht. Dit effect behoudt uiteraard enige tijd aan. Voor een langdurig resultaat wordt een Micro-Meso kuur aanbevolen.
Aan elke micro meso behandeling gaat een gezichtsreiniging, gezichtsmasker en een lichte (bindweefsel)massage vooraf. Dit is overigens bij de meeste andere salons niet het geval. 

Wij werken op deze manier, omdat een uitgebreidere gezichtsbehandeling vooraf  uw huid optimaal  zal voorbereiden op de micro meso behandeling die erna volgt.

Micro-Meso behandeling bij Jolita SkinCare in Apeldoorn

Voorafgaand aan een Micro-Meso behandeling vindt een intake-gesprek plaats om verwachtingen en eventuele contra-indicaties te bespreken. Indien een Micro-Meso behandeling bij Jolita SkinCare start, wordt het bedrag van de intake gerestitueerd.

Intake gesprek Micro-Meso: EUR 35,00

  - restitutie bij behandeling

Micro-Meso gezicht/hals/décolleté: EUR 100,00   - per éénmalige behandeling
Micro-Meso kuur van 3 behandelingen EUR 275,00   - EUR 25,00 korting bij de derde behandeling
Micro-Meso kuur van 5 behandelingen EUR 450,00   - EUR  50,00 korting bij betaling ineens
Micro-Meso kuur van 6 behandelingen EUR 540,00   - EUR 60,00 korting bij betaling ineens
Micro-Meso kuur van 8 behandelingen EUR 700,00   - EUR 8e behandeling gratis
Micro-Meso anti-hairloss* EUR 110,00

  per  keer (aantal behandelingen wordt      besproken in de intake)

 

* Een anti hairloss behandeling geeft stimulans tot nieuwe haargroei bij haaruitval. Haarfollikels worden gevoed, versterkt en verstevigd. Eenmaal uitgevallen haren kunnen door de micro mesotherapie echter niet worden teruggebracht!

* Micro-Meso, Micro Meso, micro-meso, micro meso, MicroMeso en micromeso zijn verschillende schrijfwijzen voor dezelfde therapie.

NB: 

Mocht u genoodzaakt zijn een micro meso therapie behandeling te moeten verzetten dan proberen wij in diezelfde week nog een nieuwe afspraak met u te maken. Indien u bij ons een kuur boekt, maar halverwege de behandeling wilt annuleren of wilt stopzetten (ongeacht welke goede reden dan ook), worden de kosten van de bestelde serums bij u in rekening gebracht. Een uitzondering wordt uiteraard gemaakt indien er een klant is die met hetzelfde serum kan en wil worden behandeld.

Jolita SkinCare zal aangebroken serums om veiligheids- en hygiene maatregelen niet te lang bewaren. Ons standpunt is namelijk om te werken met zo vers mogelijke huidproducten om de optimale werking te kunnen garanderen. Zo kan het meest optimale huidresultaat worden bereikt en is er geen risico dat er verouderde stoffen uw huid in worden gebracht. Op deze manier kunnen wij u kwaliteit bieden van onze producten en diensten. Om diezelfde reden zullen wij overigens in de salon ook nooit enorme voorraden aanleggen.

Voor het eventueel in rekening moeten brengen van de kosten vragen wij om uw begrip. In de meeste gevallen zal het verzetten van afspraken echter geen probleem opleveren. Van onze kant proberen wij er alles aan te doen een verzette afspraak in te plannen binnen de houdbaarheidstermijn van het serum.

 

 Jolita SkinCare B.V.
Gardenierslaan 3
7314 CS Apeldoorn
Tel: 06-51256561

© 2018 - 2021 Jolita SkinCare | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel