Mega deal augustus

 

Hoe gezond is uw huid? Laat het checken met de skinscanner.

Jolita SkinCare heeft de allernieuwste en hoogst geavanceerde skinscanner in huis. Dit revolutionaire huidanalyse apparaat wordt ook gebruikt door andere huidprofessioals, zoals bijvoorbeeld dermatologen. Deze skinscanner heeft echt een toegevoegde waarde voor de huidsalon en daarmee dus ook voor de klanten van Jolita SkinCare.

Een skin scanner is de nieuwste technologie op het gebied van schoonheidsverzorging. De skin scanner maakt diverse foto's van uw huid. Deze foto's kunt u direct op het beeldscherm bekijken. Op deze wijze worden ook de dieper gelegen huidlagen in beeld gebracht.

Klanten die een scan laten maken met de skinscanner krijgen uitleg wat er zoal te zien is. De skin scanner onthult de ware huidconditie tot in detail. Zo worden bijvoorbeeld dehydratatie en vochtarme plekken zichtbaar, maar ook opkomende rimpels, onderliggende pigmentatie, gevoelige plekken en nog veel meer.

 

Boek nu je skinscanner afspraak nu voor slechts 29,95 euro. Ga naar www.jolitaskincare.nl en boek je afspraak direct online.

 

Foto: Dreef Fotografie

 

 

 

 

 

 

© 2018 - 2021 Jolita SkinCare | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel