Mega deals oktober

 

1. Supercream Dr. Baumann Classic (art.nr. 1006) is nu in de aanbieding!

Super Cream is hét bionome topproduct. Een rijke maar tegelijkertijd lichte samenstelling van oliën, vitamines, lecithine en ceramides (huidverwante lipides). Met optimale concentraties voor een optimale werking. Super Cream kan afzonderlijk gebruikt worden, of ... (nog beter) breng hem aan na de Dr. Baumann Liposome MultiActive (voor maximale hydratatie).

2. Gratis skinscan voor vaste klanten!

Weten hoe het met je huid ervoor staat in de diepere huidlagen?
Jolita SkinCare heeft de allernieuwste en hoogst geavanceerde skinscanner in huis. Dit revolutionaire huidanalyse apparaat wordt ook gebruikt door andere huidprofessioals, zoals bijvoorbeeld dermatologen. Deze skinscanner heeft echt een toegevoegde waarde voor de huidsalon en daarmee dus ook voor de klanten van Jolita SkinCare.

Een skin scanner is de nieuwste technologie op het gebied van schoonheidsverzorging. De skin scanner maakt diverse foto's van uw huid. Deze foto's kunt u direct op het beeldscherm bekijken. Op deze wijze worden ook de dieper gelegen huidlagen in beeld gebracht.

Klanten die een scan laten maken met de skinscanner krijgen uitleg wat er zoal te zien is. De skin scanner onthult de ware huidconditie tot in detail. Zo worden bijvoorbeeld dehydratatie en vochtarme plekken zichtbaar, maar ook opkomende rimpels, onderliggende pigmentatie, gevoelige plekken en nog veel meer.

Alle vaste klanten ontvangen deze maand een gratis skinscan cadeau. Ga naar www.jolitaskincare.nl en boek je afspraak direct online.

 

Foto: Dreef Fotografie

 

 

 

 

 

 

© 2018 - 2021 Jolita SkinCare | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel