Even voorstellen

 

Welkom bij Jolita SkinCare!

Al kennisgemaakt met onze fijne huidproducten? In de huidsalon werk ik met Dr. Baumann Cosmetic. De producten zijn optimaal verdraagbaar, ook zeer geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. Belangrijk vind ik de hoge kwaliteit, de wetenschappelijke onderbouwing en de bedrijfspolitiek van Dr. Baumann Cosmetic: er wordt maximaal rekening gehouden met de belangen van mens, dier en milieu.  De producten in mijn webshop zijn dezelfde producten als die ik gebruik in mijn salon. Zo kunnen mijn klanten de behandeling thuis voortzetten en wordt gebouwd aan een stralende huid, ook op de langere termijn.

De producten vullen tekorten aan in de huid. Met de juist concentraties aan huideigen werkstoffen en vitamines wordt en blijft de huid mooi stevig en ziet deze er daarna ook jonger en strakker uit.  
De huidproducten van Dr. Baumann zijn supergezond. Vrij van parfum, vrij van conserveermiddelen en andere overbodige vulstoffen en bestanddelen. 

Ik vind het belangrijk om mijn klanten goed te adviseren. Daarom volg ik regelmatig scholingen om mijn kennis op peil te houden en verder uit te breiden. De afgelopen drie jaar volgde ik de volgende scholingen:

* cosmetica voor gevorderden * productkennis * dermatologie * kanker- en huidverzorzing * lifestyle en huidverzorging * acné van Dr. Baumann Cosmetic.  
Momenteel studeer ik Psychologie aan de universiteit. Mijn interesse ligt bij de gezondheidspsychologie, farmacologie en gezondheidsgedrag. Ik adviseer mijn klanten niet alleen over de huid en huidproducten, maar ook over het belang van een gezonde levensstijl.

Het is mijn passie om de huid verder te bestuderen. Graag wil ik zoveel mogelijk mensen helpen aan een mooie en stralende huid.
Ik hou van natuurlijke ingrediënten en de natuur. Daarom werk ik alleen met "vegan" huidproducten, die zijn aangevuld met nuttige synthetische bestanddelen, maar ook huididentieke bestanddelen (waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen).


Op YouTube heb ik enkele filmpjes geplaatst over de huid.

Kort filmpje met huidtips: https://www.youtube.com/watch?v=NmKsHlfLvDg

Uitgebreid filmpje met advies voor gezonde huidmaskers: https://www.youtube.com/watch?v=9mF2asezcKE

Binnenkort verschijnen er meer filmpjes. Als je je gratis abonneert op mijn Youtube kanaal, ontvang je automatisch een melding wanneer er opnieuw een filmpje van mij uit is. Graag tot ziens!

Met stralende groet,

Jolita

Jolita SkinCare B.V.
Gardenierslaan 3
7314 CS Apeldoorn
Tel: 06-51256561

© 2018 - 2022 Jolita SkinCare | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel