duurzaamheid, natuurlijke oorsprong en recyclebaarheid

 

Welkom bij Jolita SkinCare!

In mijn huidsalon werk ik met twee merken: Dr. Baumann Cosmetic en Estime et Sens. De producten zijn optimaal verdraagbaar, ook zeer geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. Belangrijk vind ik de hoge kwaliteit, de wetenschappelijke onderbouwing en de achterliggende bedrijfspolitiek van de leveranciers. Het zijn namelijk dier- en milieuvriendelijke merken. Er wordt veel gerecycled.  Bij het merk Estime et Sens wordt gewerkt met 'containertjes' voor potjes crème, om onnodige verspilling tegen te gaan.

De producten in mijn webshop zijn dezelfde producten als die ik gebruik in mijn salon. Zo kunnen mijn klanten de behandeling thuis voortzetten. Een éénmalige salonbehandeling is namelijk onvoldoende. Veel belangrijker is het om dagelijks je huid goed te verzorgen. Zo wordt een duurzaam resultaat bereikt. 

Mijn hoofdmissie

Mijn missie: mensen helpen aan een stralende huid.
Bouwen aan een stralende huid doe je stap voor stap. Allereerst is het belangrijk om de huid goed te hydrateren, zodat er een goede basis wordt gelegd. Dan bouwen we verder. We vullen de tekorten aan in de huid. Zo zorgen we ervoor dat de huid optimaal kan functioneren. Ook is een goede bescherming van belang. Met 
huideigen werkstoffen en vitamines wordt en blijft de huid mooi stevig. Met de juiste 'huidcocktails' pakken we kleine huidprobleman aan, zoals bijvoorbeeld meeëters, droge plekjes, verstoorde huidbarrière.  Ook zorgen we voor een betere doorbloeding en de juiste voedingsstoffen. Dit alles brengt de huid in optimale conditie. Met de juiste thuisproducten kun je al heel veel, want deze huidproducten 
hebben de strenge kwaliteitsselectie en -criteria doorstaan. Ze bevatten werkzame bestanddelen en zijn vrij van parfum, vrij van conserveermiddelen en andere overbodige vulstoffen. Ze hebben een effectief bewezen werking!

Scholingen
Ik vind het belangrijk om mijn klanten goed te adviseren. Daarom volg ik regelmatig scholingen om mijn kennis op peil te houden en verder uit te breiden. Je bent nooit uitgeleerd. De afgelopen jaren volgde ik:

* cosmetica voor gevorderden * productkennis * dermatologie * kanker- en huidverzorzing * lifestyle en huidverzorging * acné van Dr. Baumann Cosmetic * universitaire bachelor Psychologie.

Momenteel ben ik bezig met de universitaire module 'Nutrition', over voeding en gezondheid.

Ik adviseer mijn klanten over de huid, huidproducten én het belang van een gezonde levensstijl. Er is namelijk een directe relatie tussen voeding en onze huid. Onze huid is ons grootste orgaan. Daar moeten we niet alleen uitwendig maar ook inwendig goed voor zorgen. Daarom zijn de ingrediënten van cosmetica en (de juiste) voeding ook zo belangrijk. Ze hebben beiden effect op onze huid. Dus willen we een zo mooi mogelijke huid hebben... en behouden dan : zullen we zowel in- als uitwendig aan de slag moeten gaan.

Mijn tweede missie
We leven in een echte verspillingsmaatschappij. In mijn praktijk probeer ik daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Ten eerste heb ik gekozen voor leveranciers die begaan zijn met ons milieu en het behoud van de aarde. De ingrediënten worden dan ook zorgvuldig gekozen. 

Ik probeer een steentje bij te dragen in het sparen van ons milieu. Om een voorbeeld te noemen: jullie bestellingen worden in gebruikte dozen verzonden. Veel gebruikte potjes en flacons krijgen een tweede, zelfs meerdere levens. Ze worden schoongemaakt en opnieuw gebruikt voor mijn cosmetica workshops. Of ik vul er proefjes mee voor klanten. 
Daarnaast probeer ik een bijdrage te leveren aan een duurzame maatschappij, bijvoorbeeld door bij te dragen aan zero waste activiteiten. In mijn workshops leer ik mensen hoe ze zélf een natuurlijk geurparfum kunnen maken, een eigen aftersun, lichaamsolie, huidzalf en meer. De potjes die hiervoor worden gebruikt, is veelal van gerycycled materiaal.


Heb je kleine plastic huidmonstertjes (proefjes) van mij ontvangen? Lever ze dan s.v.p. bij mij in, zodat ik deze een volgende keer opnieuw voor je kan vullen. Zo helpen wij elkaar én ons milieu een handje.

Met stralende groet,

Jolita

Jolita SkinCare B.V.
Gardenierslaan 3
7314 CS Apeldoorn
Tel: 06-51256561

© 2018 - 2023 Jolita SkinCare | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vraag hier uw inlogcode aan en ontvang 5% korting op uw eerste bestelling.