Dr. Baumann BeauCaire gezichtscrèmes

BeauCaire gezichtscrèmes zijn ideaal voor een gezonde en intensieve huidverzorging. 
De LIGHT is voor de vette, overgevoelige huid; de MEDIUM voor de normaal tot gemengde huid en de RICH is voor de droge tot zeer droge huid.

BeauCaire gezichtscrème in combinatie met liposomen:
Alle BeauCaire gezichtscrèmes kunnen zónder liposomenproduct worden aangebracht. Toch verdient dit wel de voorkeur, want mét liposomen kunt u profiteren van een maximaal gehydrateerde huid. Ook zitten er andere waardevolle ingrediënten in onze liposomenproducten.
De liposomen zijn te vinden onder zowel de productlijnen: BeauCaire, Dr. Baumann als SkinIdent.
Voor een intensieve verzorging (en een veeleisende huid) raden wij u de Super Sensitive crèmes aan uit de BeauCaire lijn (art. nr. 151 t/m 152) en de Liposome Multi Active Essential van Dr. Baumann (art.nr. 1314). Dit zijn speciale producten voor de (over)gevoelige huid.

Komt u er niet uit? Vraag dan een gratis productadviesgesprek aan. Wij helpen u graag verder. 

 
 

 

Sorteer op
 • Intensive Light
  Intensive Light

  Intensive Light voor de vette huid. Met weinig vetstoffen maar wel met alle nodige vitamines en werkstoffen die de huid nodig heeft.

 • Intensive Medium
  Intensive Medium

  Intensive Medium voor de normale en gemengde huid. Deze crème is rijker en bevat intensief voedende oliën, ceramides, vitamine E, vitamine A, D-panthenol en urea.

 • Intensive Rich
  Intensive Rich

  Intensive Rich voor de droge en zeer droge huid. De Intensive Rich is een zeer rijke crème met een extre hoog gehalte aan intensief verzorgende oliën en huid regenererende ingrediënten.

 • Intensive Tea Tree
  Intensive Tea Tree

  Intensive Tea Tree is een lichte, maar intensief verzorgende crème voor de droge en onzuivere huid. Het bevat Tea Tree als actieve antimicrobiële component.

 • Super Sensitive Light
  Super Sensitive Light

  Super Sensitive Light voor de vette, overgevoelige huid, is een uiterst lichte olie-in-water emulsie met zo weinig mogelijk voedingstoffen. De Super Sensitive Light biedt een aangenaam huidgevoel voor de overgevoelige huid.

 • Super Sensitive Medium
  Super Sensitive Medium

  Super Sensitive Medium voor de normale en gemengde huid bevat, naast een neutrale olie, natuurlijke vitamine E, urea en melkzuur. Ideaal voor mensen met een uiterst gevoelige huid die toch een gezonde bescherming willen.

 • Super Sensitive Rich
  Super Sensitive Rich

  Super Sensitive Rich voor de droge tot zeer droge huid, is, in vergelijking met de andere Super Sensitive crèmes, een bijzonder rijke olie-in-water emulsie. De werkstoffen zijn echter dezelfde.

Sorteer op
© 2018 - 2022 Jolita SkinCare | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel