Dr. Baumann Classic meervoudige liposomen

Diepwerkzame Dr. Baumann basisverzorging met meervoudige liposomen - de start van een perfecte huidverzorging. Onafhankelijke wetenschappelijke studies hebben de uitmuntende werking van liposomen overtuigend aangetoond. Liposomen verhogen de huidvochtigheid maximaal en transporteren andere huidvriendelijke stoffen, zoals vitamines, in de huid. Ze zijn actief tegen vlekjes en onzuiverheden door hun hoge concentratie meervoudig onverzadigde vetzuren. Liposomen zijn een ingenieuze, huidvriendelijke en multi-functionele werkstof die ook door het Dr. Baumann onderzoeksteam als essentieel voor een efficiënte huidverzorging wordt aangeraden. Alle meervoudige liposomen zijn leverbaar in een normale verpakking van 30 ml of een kleine verpakking van 10 ml.

Belangrijke gebruiksinformatie:
Gebruik enkel reinigingsproducten uit één van de Dr. Baumann SkinIdent productlijnen. Producten met minerale olie, conserveringsmiddelen en parfums kunnen de werking en de verdraagbaarheid van SkinIdent negatief beïnvloeden. Dankzij de hoge concentratie werkstoffen zijn de SkinIdent producten bijzonder rijk en daardoor ook zuinig in gebruik. Doorgaans moet slechts 1/4 gebruikt worden van de hoeveelheid die u gewend bent van andere huidverzorgingsmerken.

Sorteer op
 • Liposome Multi Active Camomille
  Liposome Multi Active Camomille

  Liposome Multi Active Camomille bevat een hoge concentratie meervoudige liposomen, teunisbloemolie, jojoba-olie, vitamine A+E, provitamine B5, hyaluronzuur en urea.

 • SUPER AANBIEDING !

  Liposome Multi Active Vitamine E+C
  Liposome Multi Active Vitamine E+C

  Liposome Multi Active Vitamin E+C heeft dezelfde werkstoffen als de andere liposomenserums maar met zeer hoge concentraties natuurlijke vitamine E en C. Zonder etherische olie.

 • Liposome Multi Active Ceramid
  Liposome Multi Active Ceramid

  Liposome Multi Active Ceramid is bijzonder effectief bij een droge, vetarme en schilferige huid. Ceramides zijn net als de fosfolipiden van de liposomen, een belangrijk bestanddeel van de gezonde huid. Zonder etherische olie.

 • Liposome Multi Active Light
  Liposome Multi Active Light

  Liposome Multi Active Light is en lichte liposomengel met alle belangrijke vitamines en natuurlijke oliën in een lagere concentratie. Zonder etherische olie.

 • Liposome Multi Active Super Cure
  Liposome Multi Active Super Cure

  Liposome Multi Active Super Care bevat extra hoge concentraties meervoudige liposomen, nanosomen, ceramides, teunisbloemolie, jojobaolie, vitamine A+E en D-panthenol. Kan ook tijdelijk als kuurbehandeling worden gebruikt.

 • geschikt bij acne

  Liposome Active Care
  Liposome Active Care

  Liposome Active Care is de ultieme liposomengel voor de behandeling van puistjes en de onzuivere, acné huid. Active Care moet langdurig en tweemaal per dag worden aangebracht.

 • geschikt bij rosacea

  Liposome Multi Active Essential
  Liposome Multi Active Essential

  Dr. Baumann Liposome Multi Active Essential is geschikt voor een huid die gevoelig is voor vetten. Deze liposomen zijn dus ook zeer geschikt voor de rosacea huid. Met hoge concentraties voor optimale hydratatie van de huid.

Sorteer op
© 2018 - 2022 Jolita SkinCare | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel