Dr. Baumann SKINIDENT gezichtscrèmes

Alle Dr. Baumann SkinIdent gelaatscrèmes kunnen worden aangebracht zonder eerst een liposomenproduct te gebruiken. Tcoh adviseert Dr. Baumann om wel de SkinIdent liposomenproducten te gebruiken om te kunnen profiteren van de maximaal hydraterende meervoudige liposomen en andere waardevolle ingrediënten van de SkinIdent liposomenpreparaten. Bovendien optimaliseren Liposomen het indringen van de vitamines en andere huidvriendelijke werkstoffen. Deze bijkomende voordelen zijn een extra weldaad voor de gezondheid en de schoonheid van uw huid.

Belangrijke gebruiksinformatie:
Gebruik a.u.b. geen vreemde reinigings- of verzorgingsproducten. Producten met ongunstige ingrediënten zoals minerale olie, conserveringsmiddelen en parfums kunnen uw huid nadelig beïnvloeden en de positieve werking van SkinIdent verminderen of zelfs helemaal teniet doen. Dankzij de hoge concentratie werkstoffen zijn de SkinIdent producten bijzonder rijk en daardoor ook zuinig in gebruik. Doorgaans moet slechts 1/4 gebruikt worden van de hoeveelheid die u gewend bent van andere huidverzorgingsmerken.

Meer weten over Dr. Baumann Cosmetic? Bekijk hier een filmpje.

Sorteer op
 • Vitamin Cream Oily and Normal Skin
  Vitamin Cream Oily and Normal Skin

  Vitamin Cream for Oily and Normal Skin. In deze hoogwerkzame crème beschermen en regenereren de vitamines E, A, C, H (biotine) en provitamine B5 (D-panthenol) de huid. Ideaal voor de vette tot normale huid.

 • aanbieding

  Vitamin Cream Dry Skin
  Vitamin Cream Dry Skin

  Vitamin Cream Dry Skin In deze crème beschermen en regenereren de vitamines E, A, C, H (biotine) en provitamine B5 de huid. Lecithine, allantoine en hyaluronzuur ondersteunen deze werking nog extra. Ideaal voor de droge huid.

 • aanbieding

  Vitamin Cream Super
  Vitamin Cream Super

  Vitamin Cream Super Is een fantastisch preparaat voor de extreme probleemhuid met schrale plekken, een verstoorde barrièrefunctie, schilfervorming en roodheid. Huidvriendelijke vitamines brengen de huid weer in evenwicht.

 • Ceramid Cream Oily and Normal Skin
  Ceramid Cream Oily and Normal Skin

  Ceramid Cream Oily and Norman Skin is een prachtige crème voor de vette tot normale huid. Hij bevat hoogwerkzame ceramides, urea, lecithine en hyaluronzuur. Ideaal voor de normale tot vette huid.

 • topproduct

  Ceramid Cream Dry Skin
  Ceramid Cream Dry Skin

  Ceramid Cream for Dry Skin bevat dezelfde hoogwerkzame dan de Ceramid Cream Oily and Normal Skin. Deze crème is echter beduidend rijker zodat hij bijzonder geschikt is voor de droge huid.

 • topproduct

  Super Cream Oily and Normal Skin
  Super Cream Oily and Normal Skin

  Super Cream for Oily and Normal Skin verenigt, als topproduct uit het gamma, de voordelen van de Ceramid Cream en de Vitamin Cream in één verzorgingsproduct. Activeert de vette tot normale huid en maakt deze heerlijk soepel.

 • topproduct

  Super Cream Dry Skin
  Super Cream Dry Skin

  Super Cream for Dry Skin verenigt, als topproduct uit het gamma, de voordelen van de Ceramid Cream en de Vitamin Cream in één verzorgingsproduct. Door een een hoger lipidengehalte uitermate geschikt voor de drogere huid.

Sorteer op
© 2018 - 2022 Jolita SkinCare | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel