Oogverzorging

Dr. Baumann BeauCaire oogverzorgingsproducten verhogen het vochtigheidsgehalte van uw huid en voorkomt de vorming van fijne rimpeltjes.

Bij de BeauCaire oogverzorging is er keuze uit: óf een oogcrème óf een ooggel. Deze zitten in de eenvoudige witte potjes. 

Zoekt u echter een meer luxueuze oogcrème, kies dan voor de oogcrèmes uit het Dr. Baumann Classic assortiment. Dit zijn de potjes met een zilveren rand. Ook hier heeft u de keuze uit een oogcrème of een ooggel. De ooggel wordt ook wel over het gehele gezicht aangebracht. Bijvoorbeeld als basis onder een bruidsmake up. Dit zal ervoor zorgen dat de huid niet snel zal glimmen.

De meest luxe oogverzorging vindt u onder het SkinIdent assortiment. Deze bevatten meer geconcentreerde werkstoffen dan de Dr. Baumann oogverzorging. U heeft er slechts weinig van nodig. Deze crèmes zitten in het potje met een gouden randje

Kunt u slecht vette producten verdragen? Kies dan voor een gel.

Als u op de foto's in de slide klikt, komt u direct terecht op de juiste bestelpagina voor de oogcrèmes.

 

 

Sorteer op
  • Eye Cream
    Eye Cream

    Eye Cream is een rijke crème met vitamine E, A, D, panthenol, sesamolie en allantoine. Speciaal voor de verzorging van de gevoelige droge huid rond de ogen.

  • Eye Gel
    Eye Gel

    Eye Gel is een frisse en olievrije gel met ceramides en hyaluronzuur voor de verzorging van de gevoelige en droge huid rond de ogen. De werkstoffen verhogen het vochtigheidsgehalte van de huid.

Sorteer op
© 2018 - 2022 Jolita SkinCare | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel