Dr. Baumann Classic zonneproducten

Zeker wanneer u regelmatig in de zon komt en bij intensief zonnebaden heeft de huid behoefte aan extra en intensieve verzorging. De Dr. Baumann Classic zonneproducten hebben alles om uw huid in topconditie te houden. Met de zonneproducten van Dr. Baumann uit de Classic-lijn blijft uw huid gezonder en langer bruin.

Sorteer op
 • After Sun Lotion
  After Sun Lotion

  After Sun Lotion kalmeert, verfrist en herstelt de huid na het zonnebaden met een speciale werkstoffencombinatie. De roodheid, veroorzaakt door de zon, neemt sneller af. Ook verkrijgbaar in een reisverpakking van 75 ml.

 • Sun Lotion Factor 20 - Minerale Filter
  Sun Lotion Factor 20 - Minerale Filter

  Sun Lotion Factor 20 met minerale UV-filter is een bijzonder innovatieve en verdraagbare zonnebeschermings-product met minerale pigmenten in plaats van synthetische UV-filters. Ook verkrijgbaar in een reisverpakking van 75 ml.

 • Self Tanning Lotion
  Self Tanning Lotion

  Self Tanning Lotion s een milde 'bruin-zonder-zon', zonder gevaar voor de gezondheid dankzij een huid eigen bruinende stof. Verpakt in een 75 ml flesje.

 • Solarium Liposome
  Solarium Liposome

  Solarium Liposome bereidt de huid optimaal voor op het zonnebaden of de zonnebank. De huid wordt perfect gehydrateerd, beschermd en verzorgd. Het hoge gehalte aan vitamine E biedt een natuurlijke UV beschermingsfactor 6.

 • Sun Lotion Factor 20 - Synthetische Filter
  Sun Lotion Factor 20 - Synthetische Filter

  Sun Lotion Factor 20 met synthetische UV-filter beschermt de huid mild met vitamine E en een kwaliteitsvolle synthetische lichtbeschermingsfilter. Geeft geen "witte waas". Ook verkrijgbaar in een reisverpakking van 75 ml.

 • Sun Lotion Factor 30 - Synthetische Filter
  Sun Lotion Factor 30 - Synthetische Filter

  Sun Lotion Factor 30 met synthetische UV-filter beschermt de huid mild met vitamine E en een kwaliteitsvolle synthetische lichtbeschermingsfilter. Geeft geen "witte waas". Ook verkrijgbaar in een reisverpakking van 75 ml.

 • AANBIEDING

  Sun Lotion Factor 35 - Minerale Filter
  Sun Lotion Factor 35 - Minerale Filter

  Sun Lotion Factor 35 met minerale UV-filter (200 ml.) is een bijzonder innovatieve en verdraagbare zonnebeschermings-product met minerale pigmenten in plaats van synthetische UV-filters. Ook in een 75 ml reisverpakking.

 • AANBIEDING

  Sun Lotion Factor 25 Oil Free - Synthetische Filter
  Sun Lotion Factor 25 Oil Free - Synthetische Filter

  Sun Lotion Factor 25 Oil Free (synthetische UV-filter) is aan te bevelen voor mensen met een neiging tot zonne-allergie en mensen met Rosacea. Ook verkrijgbaar in een reisverpakking van 75 ml.

Sorteer op
© 2018 - 2022 Jolita SkinCare | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel