Dr. Baumann SKINIDENT meervoudige liposomen

Diepwerkzame Dr. Baumann basisverzorging met meervoudige liposomen - het fundament van een perfecte huidverzorging. Een hele reeks onafhankelijke wetenschappelijke studies hebben de uitmuntende werking van liposomen overtuigend aangetoond. Liposomen verhogen de huidvochtigheidscapaciteit maximaal, zij transporteren andere huidvriendelijke stoffen zoals vitamines in de huid en zijn actief tegen vlekjes en onzuiverheden van de huid door hun hoge concentratie meervoudig onverzadigde vetzuren (vitamine F). Liposomen zijn een ingenieuze, huidvriendelijke en multifunctionele werkstof die ook door het Dr. Baumann SkinIdent onderzoeksteam als essentieel voor een efficiënte huidverzorging worden aangeraden.

Belangrijke gebruiksinformatie:
Gebruik enkel reinigingsproducten uit één van de Dr. Baumann SkinIdent productlijnen. Producten met minerale olie, conserveringsmiddelen en parfums kunnen de werking en de verdraagbaarheid van SkinIdent negatief beïnvloeden. Dankzij de hoge concentratie werkstoffen zijn de SkinIdent producten bijzonder rijk en daardoor ook zuinig in gebruik. Doorgaans moet slechts 1/4 gebruikt worden van de hoeveelheid die u gewend bent van andere huidverzorgingsmerken.

 

Sorteer op
 • Liposome Vitamin
  Liposome Vitamin

  Liposome Vitamin is uitstekend geschikt voor alle huidtypes. Bijzonder aanbevolen bij vroegtijdige huidveroudering en voor een vale, futloze huid. SKINIDENT Liposome Vitamin is ook in een kleine verpakking van 10 ml verkrijgbaar.

 • AANBIEDING

  Liposome Vitamin Super
  Liposome Vitamin Super

  Liposome Vitamin Super. Een ware zegen voor de extreme probleemhuid met schrale plekken, schilfervorming, roodheid, etc. SKINIDENT Liposome Vitamin Super is ook in een kleine verpakking van 10 ml verkrijgbaar.

 • Liposome Ceramid
  Liposome Ceramid

  Liposome Ceramid onderscheidt zich in het bijzonder door een hoog gehalte aan huideigen ceramides. SKINIDENT Liposome Ceramid is ook in een kleine verpakking van 10 ml verkrijgbaar.

 • SUPER-AANBIEDING

  Liposome Super
  Liposome Super

  Liposome Super is zonder twijfel het toppreparaat uit de Dr. Baumann SkinIdent liposomenreeks.. SKINIDENT Liposome Super is ook in een kleine verpakking van 10 ml verkrijgbaar.

 • AANBIEDING

  Liposome Light
  Liposome Light

  Liposome Light is afgestemd op de gemengde tot zeer vette huid maar is ook geschikt de onzuivere huid en de huid met Rosacea. SKINIDENT Liposome Light is ook in een kleine verpakking van 10 ml verkrijgbaar.

Sorteer op
© 2018 - 2022 Jolita SkinCare | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel